”Interesu’ national” Timis sustine candidatul PSD la alegerile prezidentiale

- Advertisement -
Filiala Timiș a Partidului Social Democrat a anunțat că la finele săptămânii trecute, ca urmare a discuțiilor purtate anterior cu reprezentanții UNPR Timiș, în cadrul unei ședințe politice statutare, Biroul Permanent Județean al PSD Timiș a hotărât semnarea unui protocol prin care ambele partide susțin, la nivel județean, același candidat la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă (PSD).

Protocolul semnat de UNPR și PSD la nivelul județului Timiș, presupune faptul că filiala județeană a Uniunii Naționale pentru Progresul României va susține prin toate organizațiile locale existente la nivelul județului Timiș, la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, candidatul PSD – Viorica Dăncilă.

”Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș. Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală”, a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img