Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSi-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând o saltea pe strada Semenic din Timișoara, la marginea drumului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează, pe lângă patrulările zilnice pe linia depistării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, și verificări pentru identificarea persoanelor care sunt surprinse de camerele de supraveghere depozitând resturi în locațiile în care frecvent se formează rampe clandestine de gunoi. Această activitate presupune timp, dar în toate cazurile sunt luate de fiecare dată măsurile legale prevăzute actele normative în vigoare. Pe lângă cazurile în care cei certați cu bunul simț sunt surprinși de camerele video, există și situații în care cetățenii care doresc un oraș curat și civilizat sprijină Poliția Locală, transmițând imagini cu persoane surprinse abandonând deșeuri.

sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând o saltea

”Spre exemplu, un bărbat a fost fotografiat, cu salteaua în brațe, ducând-o pe strada Semenic pentru a scăpa astfel de ea. Cel în cauză a fost identificat ulterior de polițiștii locali care i-au aplicat o sancțiune de 1.000 lei, conform HCL 371/2007. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare