ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând o saltea pe strada Semenic din Timișoara, la marginea drumului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează, pe lângă patrulările zilnice pe linia depistării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, și verificări pentru identificarea persoanelor care sunt surprinse de camerele de supraveghere depozitând resturi în locațiile în care frecvent se formează rampe clandestine de gunoi. Această activitate presupune timp, dar în toate cazurile sunt luate de fiecare dată măsurile legale prevăzute actele normative în vigoare. Pe lângă cazurile în care cei certați cu bunul simț sunt surprinși de camerele video, există și situații în care cetățenii care doresc un oraș curat și civilizat sprijină Poliția Locală, transmițând imagini cu persoane surprinse abandonând deșeuri.

sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând o saltea

”Spre exemplu, un bărbat a fost fotografiat, cu salteaua în brațe, ducând-o pe strada Semenic pentru a scăpa astfel de ea. Cel în cauză a fost identificat ulterior de polițiștii locali care i-au aplicat o sancțiune de 1.000 lei, conform HCL 371/2007. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore