Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teatrul Maghiar Timisoara a pus in vanzare noile abonamente. Vezi avantajele Kult Card

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara a pus în vânzare noile abonamente, destinate stagiunii 2019/2020, abonamente care își păstrează denumirea de ”Kult Card”. Acestea pot fi achiziționate de la casieria instituției culturale și valorează 160 de lei, respectiv 110 lei pentru categoriile care beneficiază de reducere.

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara lansează ”Kult Card” pentru întreaga stagiune 2019/2020. Autentic brand al solidarității culturale, abonamentul Kult Card, reprezintă concret și cuantificabil multiculturitatea și cultura, valori esențiale ale Timișoarei și Banatului.

”Îi așteptăm cu drag pe spectatori în 28 octombrie 2019, între orele 14:00 și 19:00, la intrarea Teatrului Maghiar (strada Alba Iulia, nr. 2), unde, în cadrul campaniei ”KULT CARD 2019”, va propunem o experiență teatrală inedită. Spectatorii au șansa de a se așeze pe tronul din spectacolul ”Ultima mutare” (în regia lui Kocsárdi Levente), de a-și face fotografii cu tronul sau cu actorul preferat din trupa Teatrului Maghiar. Un semn că pentru Kult Card-iști avem un loc rezervat special”, informează reprezentanții instituție culturale.

Noii abonați ai Teatrului vor primi invitație la fiecare premieră a stagiunii, vor avea acces la bilete cu jumate de preț la spectacolele Teatrului și la cele invitate, dar și la cel mai important festival de teatru al regiunii, TESZT. Vor avea posibilitatea de a vota cel mai bun actor, cea mai bună actriță și cel mai bun spectacol al stagiunii. De asemenea, posesorii acestui card cultural vor fi oaspeți de onoare ai unui spectacol de gală și ai petrecerii dedicate lor, la sfârșitul stagiunii.

Prețul general al unui Kult Card este de 160 de lei, sau, cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari, 110 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00-13:00 și 16:00 – 19:00, sau cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

Vă reamintim că toate spectacolele Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara se traduc în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare