Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Teatrul Maghiar Timisoara a pus in vanzare noile abonamente. Vezi avantajele Kult Card

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara a pus în vânzare noile abonamente, destinate stagiunii 2019/2020, abonamente care își păstrează denumirea de ”Kult Card”. Acestea pot fi achiziționate de la casieria instituției culturale și valorează 160 de lei, respectiv 110 lei pentru categoriile care beneficiază de reducere.

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara lansează ”Kult Card” pentru întreaga stagiune 2019/2020. Autentic brand al solidarității culturale, abonamentul Kult Card, reprezintă concret și cuantificabil multiculturitatea și cultura, valori esențiale ale Timișoarei și Banatului.

”Îi așteptăm cu drag pe spectatori în 28 octombrie 2019, între orele 14:00 și 19:00, la intrarea Teatrului Maghiar (strada Alba Iulia, nr. 2), unde, în cadrul campaniei ”KULT CARD 2019”, va propunem o experiență teatrală inedită. Spectatorii au șansa de a se așeze pe tronul din spectacolul ”Ultima mutare” (în regia lui Kocsárdi Levente), de a-și face fotografii cu tronul sau cu actorul preferat din trupa Teatrului Maghiar. Un semn că pentru Kult Card-iști avem un loc rezervat special”, informează reprezentanții instituție culturale.

Noii abonați ai Teatrului vor primi invitație la fiecare premieră a stagiunii, vor avea acces la bilete cu jumate de preț la spectacolele Teatrului și la cele invitate, dar și la cel mai important festival de teatru al regiunii, TESZT. Vor avea posibilitatea de a vota cel mai bun actor, cea mai bună actriță și cel mai bun spectacol al stagiunii. De asemenea, posesorii acestui card cultural vor fi oaspeți de onoare ai unui spectacol de gală și ai petrecerii dedicate lor, la sfârșitul stagiunii.

Prețul general al unui Kult Card este de 160 de lei, sau, cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari, 110 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00-13:00 și 16:00 – 19:00, sau cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

Vă reamintim că toate spectacolele Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara se traduc în limba română.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

LA O PLIMBARE PE BEGA DE ACUM UN VEAC

Canalul Bega este primul canal navigabil construit în România. Lungimea totală navigabilă era de 44 km pe teritoriul României...