Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VALIDEZI calatoria cu mijloacele de transport in comun, la Timisoara? Doar asa pot fi mai multe pe trasee!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) monitorizează gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun și, în funcție de numărul validărilor efectuate de utilizatori la fiecare călătorie, poate suplimenta numărul troleibuzelor, autobuzelor și tramvaielor care ies pe traseu zi de zi.

STPT anunță că suplimentarea mijloacelor de transport în comun se suplimentează numai atunci când este necesar acest lucru, nu atunci când cetățenii o cer. Cum se ”vede” necesitatea suplimentării numărului de autobuze, trolebuze și tramvaie pe linii? Destul de simplu, spun reprezentanții STPT: prin numărul validărilor titlurilor de călătorie. ”În acest sens, facem apel la călătorii noştri să valideze cardurile la fiecare urcare în mijlocul de transport în comun. Inclusiv beneficiarii de gratuităţi din partea primăriei municipiului Timişoara au obligativitatea validării cardurilor. Ne referim la pensionari, elevi, studenţi şi toate celelalte categorii sociale beneficiare de gratuitate pe vehiculele noastre”, explică cei de la societatea care asigură transportul în comun în capitala Banatului.

În perioada următoare, angajații STPT responsabili cu siguranţa şi controlul în mijloacele de transport în comun vor intensifica controalele în ceea ce priveşte informarea publicului călător cu privire la obligativitatea validării cardurilor de călătorie.

De asemenea, elevii care nu şi-au reîncărcat cardul cu titlul de gratuitate valabil pe 2019 sunt aşteptaţi la cele 18 puncte de vânzare ale STPT, pentru reîncărcarea cardurilor. De asemenea, pensionarii care nu au carduri cu titlul de gratuitate sunt poftiţi la punctele de vânzare ale societății de pe Bulevardul Dâmboviţa, Piaţa 700, Piaţa Badea Cârţan, Calea Torontalului, Calea Lipovei şi strada Cluj, pentru ridicarea acestora. ”Eliberarea cardului se face pe loc, pensinarii trebuind să prezinte cuponul de pensie şi buletinul.
Suplimentarea cu mai multe vehicule pe liniile de transport public depinde foarte mult şi de gradul de încărcare regăsit pe fiecare linie în parte, acesta fiind redat de numărul de validări”
, mai arată cei de la Societatea de Transpot Public Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Nu merg validatoarele! Să le repare mai întâi. De 2 ori am încercat să validez biletul, n-a mers. Pe linia 4 şi 7, unde sunt mulţi călători. Mi-am încărcat cardul, iar vineri – în 29.03. – pe linia 1, niciun validator nu mergea. Doar nu era să mă mut la remorcă pt asta. Nu mă consider chiar atât de conştiincioasă. Eu mi-am făcut datoria de cetăţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare