Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMesajul ȘOCANT primit de o cântăreață din Timișoara, la coborârea din avion,...

Mesajul ȘOCANT primit de o cântăreață din Timișoara, la coborârea din avion, în DUBAI! ”Pedeapsa capitală!” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ministerul Afacerilor Externe, în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog, a iniţiat o campanie antidrog, care îşi propune să atragă atenţia asupra fenomenului de cărăuşie – transportul de droguri peste hotare. Sub sloganul “Drogurile îţi schimbă destinaţia”, campania atrage atenţia asupra riscurilor pe care le implică transportul de droguri, prin informarea publicului larg cu privire la legislaţia unor ţări ca: Afghanistan, Arabia Saudită, mesaj MAE in Emiratele Arabe UniteBangladeș, Brunei, China, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Indonezia, Irak, Iran, Iordania, Kuweit, Laos, Malaezia, Maroc, Coreea de Nord, Oman, Quatar, Pakistan, Singapore, Somalia, Sri Lanka, Siria, S.U.A., Sudan, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Yemen, Zimbabwe. Pe toritoriul acestor țări, traficul cu substanțe interzise se pedepsește cu pedepse ce include pedeapsa capitală.

”Am rămas șocată în prima fază după ce am citit mesajul. Apoi am realizat ce înseamnă MAE (Ministerul afacerilor Externe- n.r.) și mi-am dat seama că este o campanie care este mai mult decât bine-venită. E extraordinar că s-au gândit să facă asta. Poate împiedică vre-un nebun să ia cu el ceva, în vacanță. Eu cunosc pe cineva care pentru 18 grame a primit ca pedeapsă închisoare pe viață. A riscat pedeapsa cu moartea” ne-a povestit Leeliane (cunoscută şi ca Lil’Lee). Artista a devenit cunoscută pentru faptul că a emigrat în Dubai tocmai pentru a-și lansa cariera, după ce la noi în țară i s-a propus s-au propus partide de sex pentru a-și dezvolta cariera, dar a refuzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare