Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO artistă din Timişoara, plecată în Dubai pentru a-şi îndeplini visul de...

O artistă din Timişoara, plecată în Dubai pentru a-şi îndeplini visul de a ajunge cântăreaţă, strânge fonduri pentru o Casă de copii FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

E tânără, frumoasă şi foarte sexy, iar datorită faptului că are aceste calităţi viaţa sa de cântăreaţă putea lua o turnură total nepotrivită, din punctul ei de vedere cel puţin. Aceste este şi principalul motiv pentru care, în urmă cu doi ani, a luat una dintre cele mai radicale decizii din viaţa sa şi s-a mutat la Dubai. Este vorba de timişoreanca Leeliane (cunoscută şi ca Lil’Lee), o artistă care cântă şi compune muzică house. „Eu cânt şi compun. Am o piesă care se numeşte Another Toy, pe care o cânt alături de Geo Da Silva – probabil cel mai în vogă DJ timişorean la ora actuală. Am 5 single CD în Europa şi peste 70 de compilaţii, plus un videoclip! Piesa cu videoclipul au luat-o cei de la Abercombie&Fitch şi e în toată lumea, în toate magazinele lor! Am absolvit Şcoala Populară de Arte şi cânt de la 14 ani, când am avut şi prima casetă audio, dar nu am fost promovată în ţară pentru că la noi merge doar dacă plăteşti, la radio, la televiziuni, peste tot. Or eu nu sunt de acord să plătesc pentru ceva pentru care ar trebui să fiu eu plătită. În România dacă nu eşti Drăguşanu, Daniela Crudu sau Ogică, ori ştiu eu ce mare scandalagiu, nu scrie nimeni de tine. Pentru un turneu în ţară mi s-a cerut sex! Să mai zic ceva? Şi când am spus NU, mi s-a zis, <<păi x şi y aşa au făcut!>>. Dacă dai bani te promovează, nu contează că eşti un analfabet sau un incult” spune blondina, intrigată.

Probabil cei mai mulţi dintre voi veţi spune că nu aţi auzit de prea multe ori despre artista din Timişoara, dar tot ea ne oferă şi explicaţia. „La noi în ţară nu sunt cunoscută pentru că totul funcţionează contra cost. Am fost o singură dată invitată într-un platou de televiziune, la <<Neaţa cu Răzvan şi Dani>>. De când m-am mutat în Dubai am avut două show-uri mari, unul dintre ele fiind de Revelion cu ocazia Dubai World Record 2014 unde Dubai a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii din lume! Am cântat în cadrul acestui eveniment care a fost transmis live pe 130 de canale tv din toată lumea! În paralel mă ocup şi de opere de caritate, acum organizez o strângere de fonduri şi bunuri pentru o casă de copii cu handicap, cu ocazia zilei de 1 iunie. E o iniţiativă proprie, încerc să conving oamenii că e bine să ajute dacă pot. Din păcate copii din acest loc sunt toţi cu dizabilităţi datorită faptului că arabii se căsătoresc în familie şi fac copii cu deficienţe pe care mai apoi îi abandonează, sau îi duc direct în astfel de centre. Condiţiile sunt mult peste ce este la noi, centrul e curat, copii sunt îngrijiţi, fac fizioterapie, dar fiind o asociaţie non-profit, au nevoie de ajutor. Am fost o dată, de ziua mea, când am cumparat mâncare şi un tort pentru 100 de copii şi pot să spun că m-am îndrăgostit. De atunci încerc să merg la ei de câte ori am ocazia! De luna viitoare voi face şi terapie prin muzică cu aceşti copii” ne-a spus cântăreaţa, care a dăzvăluit că are în plan să conceapă o astfel de acţiune şi când vine în vizită la Timişoara.

„Vin acasă luna viitoare şi vreau să încerc să fac asta şi în Timişoara. Am văzut că s-a mai organizat aşa ceva şi pentru Spitalul de Copii <<Luis Ţurcanu>>! Vreau să încerc şi eu ceva în acest sens” ne-a dezvăluit Leeliane.

Vezi mai jos videoclipul superbei cântăreţe, alături de Paul Richard, la melodia intitulată V.I.P., dar şi câteva dintre imaginile surprinse de Leeliane alături de copii cu dizabilităţi pentru care aproape încheie opera de caritte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare