Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Snoop Dogg a recunoscut că a fost proxenet

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Snoop Dogg a.k.a Snoop Lion a declarat, într-un interviu recent, că în urmă cu zece ani a fost proxenet, în timpul turneului său mondial intitulat “Playboy Tour”.

Cântăreţul a afirmat că în 2003 şi-a pus în pericol propria căsătorie acceptând să devină “peşte” pentru câţiva atleţi de prim rang şi câteva staruri rap.

“Am înfiinţat o veritabilă organizaţie. Aveam un autocar cu 10 prostituate, care rula în spatele autocarului meu. Puteam să concediez o prostituată, să fac sex cu o prostituată, apoi să angajez una nouă. Acesta era programul meu. De la un oraş la altul, la un sân la altul, de la o cameră de hotel la alta, de la un atlet la altul, de la un cântăreţ la altul”, a declarat Snoop pentru cel mai recent număr al revistei Rolling Stone.

“Dacă eram într-un oraş unde jucau echipele Denver Broncos sau Denver Nuggets, invitam vreo doi-trei jucători să vină la mine, să aleagă o prostituată şi, indiferent de ce alegeau, totul avea un preţ. Mulţi atleţi au «cumpărat» sex de la mine”, a adăugat rapperul.

În plus, Snoop Lion spune că prostituatele care au lucrat pentru el s-au îmbogăţit, pentru că el le permitea să păstreze toţi banii pe care acestea îi câştigau. “Mă purtam ca şi cum aş fi luat bani de la prostituate, dar de fapt le permiteam să îşi păstreze banii. Nu a fost niciodată vorba despre bani, ci despre fascinaţia de a fi proxenet. Când eram copil, visam să devin proxenet. Visam să am maşini frumoase, haine frumoase şi prostituate care să se potrivească cu ele”, a adăugat Snoop Lion. Sursa:1music.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare