Tradiţionala cursă de cros organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş s-a disputat şi în 2013. Astfel, pe un traseu de circa 1,6 kilometri, pe faleza Canalului Bega, de la podul Michelangelo până la terasa Flora, s-a desfăşurat Crosul Tineretului 2013.

Competiţia sportivă a fost organizată la nivel naţional de Ministerul Tineretului şi Sportului, iar startul s-a dat simultan în toate judeţele ţarii, în timp ce, la nivel local, organizatori au fost Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş. La cros au participat circa 250 de tineri, în marea lor majoritate, elevi de la şcolile generale şi liceele din Timişoara, dar şi din judeţ. Premierea s-a făcut la două categorii de vârstă, gimnaziu şi liceu, atât la fete cât şi la băieţi.

Primii clasaţi au fost la fete gimnaziu Cristina Bălan, Adelina Iftimie şi Simona Romaneţ; la fete de liceu podiumul a fost compus din Nicoleta Gherghinescu, Rebeca Rus şi Ana Rus. Întrecerea băieţilor a fost câştigată la gimnaziu de Radu Motreanu, urmat de Andrei Stanciu şi Raul Cochinciu, iar la liceu s-a impus Andrei Bărbuţ, Marian Solomon şi Marko Avramovici.

Următoarea competiţie sportivă destinată sportului de masă in judeţul Timiş, se va desfăşura sâmbătă 11 mai 2013, cu începere de la ora 10:30, la Muzeul Satului Bănăţean. Aceasta competiţie se desfăşoară în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Europei, activităţile sportive debuteză cu tradiţionalul Cros al Europei 2013, iar la ora 11:00, se vor desfăşura simultan, competiţiile de volei, şah şi minifotbal. Fiecare participant la aceste competiţii sportive, va primi o diplomă nominală de participare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.