AcasăStiriSportDe Ziua Timişoarei, Primăria te vrea la Crosul nocturn

De Ziua Timişoarei, Primăria te vrea la Crosul nocturn

Primăria Municipiului Timişoara organizează patru zile de evenimente pentru a marca data de 3 august, ziua oraşului de pe Bega. Evenimentele se vor desfăşura între 2 şi 5 august 2013, iar pe data de 3 august, toţi pasionaţii de sport sunt invitaţă să participe la un cros nocturn.

În data de 3 august 2013, Primăria Municipiului Timişoara, în colaborare cu Atletic Club Maraton, va organiza Crosul Nocturn Timişoara – alegare pe traseu în oraş.

Acesta va avea o lungime de circa 4 kilometri, iar startul se va da cu începere de la ora 23:00 de pe Bv. C. D. Loga, nr.1(chiar în faţa Primăriei Timişoara). Traseul este următorul: Podul Mihai Viteazul (pe lânga Terasa Bănăţeana), stânga – Bv Pârvan – Universitatea de Vest, întoarcere 180 de grade în faţă la Universitatea de Vest, trecere din nou peste Podul Mihai Viteazul, direcţie Piaţa Huniade spre Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu (fost Miu), apoi dreapta, Hotel Continental, dreapta, Poşta Mare, până la Podul Decebal, întoarcere pe lângă Bv. Revoluţiei 1989 – direcţia Prefectură, Hotel Continental stânga, direcţie Piaţa Huniade, Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu (fost Miu), finish Primărie, Bv C.D. Loga nr. 1, (vis-a-vis de Filarmonica Banatul).

Participarea este liberă, iar durata crosului va fi de aproximativ o oră.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente