Primăria Timișoara a semnat contractul pentru noua creșă de pe Calea Bogdăneștilor! Investiția se ridică la peste 5,3 milioane de lei

- Advertisement -
A fost finalizată licitația și a fost desemnat constructorul pentru construirea noii creșe de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara. Construcția va fi ridicată de la zero, pe o parcelă în suprafață de 3000 mp, și va avea parter și un etaj.

Clădirea va avea o suprafață utilă de aproximativ 1.100 mp și va găzdui la parter, patru săli pentru grupe de copii, patru dormitoare, spații tehnice/depozitare, spațiu multifuncțional, cabinet medical, grupuri sanitare, iar la etaj vor fi spații administrative, bucătărie, spații tehnice/depozitare, spălătorie, spații pentru socializare.

Încălzirea și apa caldă vor fi asigurate cu două centrale termice cu funcționare pe gaz, iar pentru apa caldă menajeră se va folosi și un sistem cu panouri solare.

Pe parcela de teren se va amenaja și o suprafață verde de 1.770 mp.

Accesul pietonal/auto principal se va realiza de pe strada Amzei, iar cel secundar de pe strada Ștefan Nădășan.

Firma care va realiza lucrările este Extra Prompt SRL, iar valoarea investiției este de 5,3 milioane lei, fără TVA.  Durata de execuție 20 de luni.

Primăria Timișoara construiește cu fonduri europene 3 creșe: una în zona de nord- Ion Ionescu de la Brad-unde lucrările au început recent, o creșă pe str. Cocea- în Ciarda Roșie- unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor și cea de pe Calea Bogdăneştilor, pentru care astăzi a fost semnat contractul de execuție.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img