SURPRIZA de proporţii de care a avut parte o femeie la Aeroportul Internaţional Timişoara

0
1689

17 august 2017. O dată care va rămâne în istoria Aeroportului Internaţional Timişoara, dar şi în memoria unei femei care a ajuns în capitala Banatului de la Bruxelles. Asta pentru că Elena Gabriela Avram, din Deva, a avut norocul să fie pasagerul cu numărul un milion. Dacă anul trecut aeroportul celebra pasagerul cu numărul un milion în luna noiembrie, în acest an, traficul pe aeroport a crescut semnificativ, astfel că recordul a fost atins mai repede. Femeia a fost premiată cu cu un card de servicii VIP şi un abonament gratuit de parcare auto pe o perioadă de 12 luni.

“Eforturile susţinute din ultimii ani ale administraţiei aeroportului de a deschide noi destinaţii de zbor, companii aeriene noi şi de a dezvolta traficul de pasageri, dau roade. Creşterea din primele şapte luni ale acestui, faţă de perioada similară a anului 2016, care este de peste 60% la numărul de pasageri şi de peste 40% la numărul de zboruri, se concretizează astăzi, într-un moment jubiliar când pentru prima dată în istoria aeroportului sărbătorim realizarea unui număr de 1 milion de pasageri în cursul lunii august. Estimăm să atingem până la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim să organizăm un eveniment festiv pentru pasagerul cu numărul 2 milioane”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

“Ryanair este încântată să sărbătorească împreună cu Aeroportul Timișoara pasagerul cu numărul 1,000,000 care a călătorit prin aeroport în anul 2017, sosind astăzi cu zborul nostru Ryanair din Bruxelles Charleroi. Este o bornă importantă pentru Timișoara și un rezultat direct al “Efectului Ryanair”, totul pentru că noi continuăm să creştem traficul şi locurile de muncă în România. Clienţii bănăţeni și vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute cu tarife reduse din Timișoara și trebuie să se aștepte la noi dezvoltări, deoarece Ryanair continuă să se crească în Timișoara și România cu noi rute şi tarife chiar mai mici”, a declarat Denis Barabas, Ryanair Sales & Marketing Executive Romania.

Spune-ţi opinia civilizat!