Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAtenție la țepele cu agenții imobiliare! Riscați să plătiți bani pentru oferte...

Atenție la țepele cu agenții imobiliare! Riscați să plătiți bani pentru oferte exclusive care nu există

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Căutaţi chirie sau din contră să cumpăraţi un apartament în Timişoara? Ar fi bine să aveți mare răbdare și să verificați cu atenție ofertele care vă par tentante, căci unele agenții de imobiliare profită de naivitatea celor care își caută o locuință. Timișoreanul Cristi Brâncovan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de atenționare, după ce mai mulți păgubiți l-au contactat disperați că au plătit bani în plus pentru avea acces la oferte exclusiviste, care s-au dovedit a fi țepe.

„Țeapă! Evitați oferta unor agenții imobiliare de a plăti 100 de lei pentru accesul la site-ul lor de anunțuri „exclusive”, după ce ați fost atras cu niște anunțuri tentante de inchirieri/vânzări „ce s-au dat” și invitați la sediul firmei pentru a vă prezenta alte oferte „de nerefuzat”, ocazie cu care vi se prezintă oferta cu site-ul de anunțuri „exclusive”. Dintre așa zisele anunțuri „exclusive” 90% se găsesc deja ca anunțuri publice pe net, iar circa 10% provind din anunțuri reale, dar șterse de administratorii OLX ca urmare a raportării ca fiind false de către agențiile țepare. Până se prind proprietarii că anunțurile lor reale au dispărut de pe net și rescriu anunțul, agențiile plasează anunțul copiat pe site-ul lor și îl prezintă ca fiind „exclusiv”, fără niciun acord din partea proprietarilor reali ce caută să-și închirieze ori să-și vândă proprietatea în mod direct. Nu sărăciți din 100 de lei, dar de ce să profite alții, nejustificat, de ei, încurajând nemunca. Povestiți experiențele voastre și ajutați-i și pe alții să se ferească!”, a scris acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...