AcasăStiriSocialRecord de Capitală Culturală Europeană: Timişoara are mai mulţi vizitatori decât Sibiul

Record de Capitală Culturală Europeană: Timişoara are mai mulţi vizitatori decât Sibiul

Timişoara este din ce în ce mai atractivă pentru turişti. Conform cifrelor făcute publice de viceprimarul capitalei Banatului, Dan Diaconu, numărul celor care au decis să îşi petreacă un weekend sau chiar întreg concediul în oraşul care a câştigat titlul de Capitala Culturală Europeană a Culturii pentru anul 2021 a crescut semnificativ în ultima perioadă. Record

„Procentul de creștere a numărului de turiști străini, cazați în hoteluri în județul Timiș, în prima parte a anului 2017, față de aceeași perioadă a anului 2016 este 24,4 la sută. Dacă în 2016 Timisul se află pe locul 3, în spatele Brașovului și Sibiului, iată că în prima parte a anului curent am recuperat un loc, depășind Sibiul la acest indicator. Procentul de creștere este de asemenea unul mai mult decât încurajator, fiind de trei ori mai mare decât media națională. În condițiile în care județul are practic o singură destinație turistică de nivel internațional-Timișoara, spre deosebire de Brașov, Sibiu sau Constanța, rezultatele sunt extrem de bune”, a scris Dan Diaconu pe Facebook.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente