Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Samsung România şi-a dublat profitul net în 2012 şi va acorda dividende de peste 14 milioane de euro

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Samsung Electronics România a consemnat anul trecut un profit net de 63,2 milioane de lei, dublu faţă de 2011, şi va acorda asociaţilor dividende de 61,1 milioane de lei (14,2 milioane euro), de aproape şase ori mai mult decât în anul precedent.

La nivelul anului 2011, dividendele încasate de asociaţi s-au ridicat la 10,48 milioane de lei.

Dividendele pentru exerciţiul financiar 2012 vor fi încasate la o dată ulterioră, care va fi stabilită de asociaţi, conform unei hotărâri adoptate la 1 martie.

Samsung Electronics România are ca asociaţi Samsung Electronics Europe Holding Cooperatief UA (Olanda) şi Young Lak Jung, cetăţean sud-coreean.

În 2011, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice, Samsung Electronics România a înregistrat o cifră de afaceri de 1,53 miliarde de lei, de la 566,8 milioane de lei în urmă cu un an, şi un profit net de 31,85 milioane de lei, în creştere cu 281,9% faţă de 2010.

Compania vinde componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii.

Grupul sud-coreean Samsung este cel mai mare producător de telefoane mobile la nivel mondial după vânzări. În 2012, vânzările consolidate ale grupului au însumat 187,2 miliarde de dolari. Sursa:economica.net

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare