Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTelefonul românesc Allview X1 Soul sfidează Nokia în propria ogradă

Telefonul românesc Allview X1 Soul sfidează Nokia în propria ogradă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

X1 Soul, un smartphone lansat de compania braşoveană Allview duce o serie de premiere româneşti în ţara de baştină a Nokia: printre acestea prezenţa în premieră românească a unui display Full HD, memorie 2Gb de RAM, camera de 13 megapixeli şi memorie internă de 32 GB.

Pentru Allview, noul gadget este o premieră absolută şi din punct de vedere comercial, acesta fiind primul aparat non dual-sim al companiei. Allview şi-a făcut deja un nume în segmentul producătorilor de aparate dual-sim, iar reprezentanţii firmei braşovene spun ca lansarea unui telefon care nu face parte din core-business nu este un simplu moft. „Am văzut din studii de piaţă că pentru circa 40% din clienţii noştri caracteristica dual-sim era absolut neimportantă. Este motivul pentru care am decis să ieşim cu un telefon cu un singur SIM”, a declarat Alin Niscov, manager vânzări Allview.

Aparatul va fi lansat în vânzare pe 15 noiembrie la un preţ de 1.599 lei. Aşa cum a precizat Alin Niscov, compania speră să vândă 2.500 de telefoane până la sfârşitul anului.

Business-ul cu telefoane mobile şi tablete este unul dintre cele mai profitabile pentru Allview. Potrivit datelor companiei, de la începutul anului, sub brandul Allview au fost vândute circa 85.000 de telefoane mobile, ţinta fiind de 120.000 aparate livrate clienţilor până la sfârşitul anului 2013.

Circa 10% din afacerile cu telefoane mobile se realizează graţie vânzărilor pe pieţele externe, principalele fiind Bulgaria, Grecia, fosta Iugoslavie. După trimiterea pirmului lot de transport în Finlanda, compania pregăteşte primele transporturi şi pentru piaţa olandeză.

Cel mai popular produs din gama telefoanelor mobile este P5 Alldro, primul smartphone dual SIM din România, lansat în septembrie 2012, cu procesor Dual-Core şi Android 4.0.4. Anul acesta Allview a vândut cel puţin 30.000 de telefoane P5 Alldro.

 

 

Sursa:money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...