Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Telefonul românesc Allview X1 Soul sfidează Nokia în propria ogradă

- Advertisement -

X1 Soul, un smartphone lansat de compania braşoveană Allview duce o serie de premiere româneşti în ţara de baştină a Nokia: printre acestea prezenţa în premieră românească a unui display Full HD, memorie 2Gb de RAM, camera de 13 megapixeli şi memorie internă de 32 GB.

Pentru Allview, noul gadget este o premieră absolută şi din punct de vedere comercial, acesta fiind primul aparat non dual-sim al companiei. Allview şi-a făcut deja un nume în segmentul producătorilor de aparate dual-sim, iar reprezentanţii firmei braşovene spun ca lansarea unui telefon care nu face parte din core-business nu este un simplu moft. „Am văzut din studii de piaţă că pentru circa 40% din clienţii noştri caracteristica dual-sim era absolut neimportantă. Este motivul pentru care am decis să ieşim cu un telefon cu un singur SIM”, a declarat Alin Niscov, manager vânzări Allview.

Aparatul va fi lansat în vânzare pe 15 noiembrie la un preţ de 1.599 lei. Aşa cum a precizat Alin Niscov, compania speră să vândă 2.500 de telefoane până la sfârşitul anului.

Business-ul cu telefoane mobile şi tablete este unul dintre cele mai profitabile pentru Allview. Potrivit datelor companiei, de la începutul anului, sub brandul Allview au fost vândute circa 85.000 de telefoane mobile, ţinta fiind de 120.000 aparate livrate clienţilor până la sfârşitul anului 2013.

Circa 10% din afacerile cu telefoane mobile se realizează graţie vânzărilor pe pieţele externe, principalele fiind Bulgaria, Grecia, fosta Iugoslavie. După trimiterea pirmului lot de transport în Finlanda, compania pregăteşte primele transporturi şi pentru piaţa olandeză.

Cel mai popular produs din gama telefoanelor mobile este P5 Alldro, primul smartphone dual SIM din România, lansat în septembrie 2012, cu procesor Dual-Core şi Android 4.0.4. Anul acesta Allview a vândut cel puţin 30.000 de telefoane P5 Alldro.

 

 

Sursa:money.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore