ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Viitorul Samsung Galaxy S5, va avea carcasă din aluminiu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Criticat pentru materialele mai puţin premium din care este făcut S4, viitorul model al seriei Galaxy S îşi va surprinde plăcut fanii din primăvara anului viitor.

Potrivit analiştilor, citaţi de Phone Arena, era cazul ca Samsung să facă o schimbare majoră care să îl scoată din umbra iPhone, terminalul care a dus la ofensiva Samsung prin seria S.

Surse din interiorul producătorului au declarat că viitorul Samsung Galaxy S5 va avea carcasă din aluminiu care îl va propulsa cu siguranţă în clasa telefoanelor premium, pas făcut şi de HTC care a lansat One, un terminal foarte apreciat de pasionaţii de tehnologie.

Aşa cum ne-a obişnuit, carcasa nu va fi singura schimbare cu care ne va surprinde Samsung în primăvara anului viitor. Departamentul de proiectare al producătorului lucrează de zor la noi inovaţii care să menţină vârful de gamă al telefoanelor Samsung în top-ul celor mai aşteptate şi vândute smartphone-uri din lume, scrie divizia IT de la Economica.net.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore