Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mozilla Firefox 16 remediaza numeroase vulnerabilitati de securitate, multe dintre acestea fiind evaluate drept critice

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °
Noua versiune Firefox a fost insotita de 14 consultative de securitate, 11 dintre acestea fiind evaluate drept critice, remediind 24 vulnerabilitati de securitate.
Multe dintre problemele de securitate care au fost abordate in Firefox 16 ar fi putut permite atacatorilor sa execute coduri arbitrare pe sistem, sa ocoleasca controalele de securitate care impiedica paginile web sa interactioneze cu browser-ul in moduri neautorizate, sa efectueze falsificari ori atacuri clickjacking si, in cazul versiunii Firefox pentru Android, sa permita unei pagini web malware sa fie deschisa in mod de citire pentru a obtine permisiunile browser-ului pe sistemul de operare.
Celelalte trei consultative de securitate au fost evaluate ca fiind de o gravitate medie, remediind vulnerabilitati care ar fi putut permite atacatorilor sa execute atacuri cross-site scripting sau script injection.
Majoritatea vulnerabilitatilor remediate in Firefox 16 au fost, de asemenea, abordate in Mozilla Thunderbird 16 si Mozilla SeaMonkey 2.13. Unele dintre aceste remedieri au fost transpuse in versiunile Firefox si Thunderbird ESR (Extended Support Release) care sunt utilizate in mediile enterprise.
Pe langa patch-urile de securitate, noul Firefox 16 include, totodata, numeroare remedieri bug, imbunatatirea capacitatii de raspuns JavaScript, adauga suport pentru aplicatii web si VoiceOver si prezinta o bara de instrumente pentru dezvoltatori restructurata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare