Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune prin satelit şi conexiune wifi, trenuri cu levitaţie magnetică ce pot atinge viteze de 500 km/h sau maşini cu autonomie tot mai mare, ce se pot parca singure.

Totuşi, în privinţa modului în care transportăm lucrurile personale, progresele nu au fost la fel de spectaculoase. Însă şi acest lucru este pe cale să se schimbe, odată cu apariţia genţilor inteligente. Iar ceea ce acum doar câţiva ani părea încă desprins din filmele SF, a devenit, deja, realitate: compania americana Bluesmart a lansat o geantă inteligentă prevăzută cu o conexiune 3G prin care se poate conecta wireless la telefon şi astfel poate fi controlată de la distanţă. Aplicaţia dedicată vă permite să localizaţi geanta prin GPS şi să o găsiţi mai uşor, atenţionându-vă în cazul în care aţi pierdut-o sau s-a rătăcit în timpul unui zbor. De asemenea, puteţi să o închideţi sau deschideţi printr-un simplu click sau să-i aflaţi greutatea exactă, prin intermediul cântarului integrat cu care este prevăzută. Geanta include două porturi USB ce pot fi folosite simultan şi o baterie cu ajutorul cărora vă puteţi alimenta telefonul sau tableta de şase ori, indiferent unde vă aflaţi.

Fiind prevăzută cu senzori de proximitate, geanta va trimite notificări (alerte) atunci când vă veţi depărta prea mult de ea, pe baza unei distanţe prestabilite. În plus, în cazul în care nu mai ştiţi unde aţi lăsat-o, aceeaşi senzori vă permit să o şi localizaţi şi vă reamintesc ultima poziţie înregistrată a genţii. De asemenea, puteţi primi rapoarte în timp real în privinţa călătoriei Dvs, cu informaţii precum distanţa călătorită, aeroporturile tranzitate sau timpul petrecut în fiecare ţară. Gândită special pentru iubitorii gadget-urilor şi a noilor tehnologii, geanta are un compartiment frontal cu un design dedicat protejării şi accesului facil la laptopul sau tableta Dvs. Tehnologia este compatibilă oricărui dispozitiv bazat pe Android sau iOS, iar Bluesmart lucrează, deja, la noi opţiuni pentru această geantă inteligentă, astfel că în viitor ea v-ar putea sfătui în privinţa hainelor pe care să le luaţi la Dvs în funcţie de destinaţie sau să vă ajute să vă rezervaţi zborul de întoarcere, în cazul în care acesta a fost anulat.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Fără timp pierdut în staţii! Aplicaţie InfoTrafic pentru Android, dezvoltată de RATT

V-ați săturat să stați în stație după autobuzele și tramvaiele RATT fără să știți...