ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii de la nJoy lansează prima serie de UPS de buget cu touchscreen din România – Seria Horus

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La o simplă atingere ecranul grafic LCD din partea frontală a UPS-ului afişează informaţii precise privind tensiunea de intrare și ieșire, nivelul de încărcate și capacitatea bateriei. Toate aceste informații apar în timp real și sunt afișate pe ecranul LCD în mod circular.

UPS-ul line-interactive de înaltă eficienţă este ideal pentru orice aparate electronice din casă (TV, monitoare, console de joc, echipamente audio/video, telefon, etc.) sau aplicații de birou (imprimante cu jet de cerneală, scanner, routere/modemuri etc). Seria UPS Horus este dotată cu reglaj automat al tensiunii (AVR), funcție ce asigură o plajă constantă de tensiune pentru echipamentele conectate. Acesta va elimina spike-urile de înaltă sau joasă tensiune din rețea produse de compania de electricitate6.

O altă caracteristică importantă a acestui produs o reprezintă repornirea automată. În situația unei pene de curent de proporții unitatea UPS Horus va reporni în mod automat odată cu revenirea curentului. Astfel utilizatorul nu trebuie să se deplaseze până la unitatea UPS pentru a o reporni manual.

”Ne dorim continuu să surpindem consumatorul oferindu-i produse de care să fim mândri; seria Horus este unul dintre acestea. Integrarea LCD-ului tactil într-un UPS de buget este o noutate pentru piața romanească. Am dovedit, din nou, că putem inova în sectorul în care activăm. Feedback-ul de prelansare este unul extrem de pozitiv; efortul nostru este perceput la întreaga sa valoare, iar aceasta ne bucură enorm” a declarat Adorian Demeter, Manager General al companiei producătoare.

Seria UPS Horus dispune de trei capacități 600VA / 360W; 800VA / 480W; 1000VA/ 600W.
nJoy este singura companie de IT&C de pe piața românească care deține în portofoliul său o serie de UPSi de buget cu ecran LCD tactil. Seria Horus oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 204,9 Ron pentru Horus 600 , 259,9 Ron pentru Horus 800 și 345,9 Ron pentru Horus 1000.

Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore