AcasăStiriTimișorenii de la nJoy lansează prima serie de UPS de buget cu...

Timișorenii de la nJoy lansează prima serie de UPS de buget cu touchscreen din România – Seria Horus

La o simplă atingere ecranul grafic LCD din partea frontală a UPS-ului afişează informaţii precise privind tensiunea de intrare și ieșire, nivelul de încărcate și capacitatea bateriei. Toate aceste informații apar în timp real și sunt afișate pe ecranul LCD în mod circular.

UPS-ul line-interactive de înaltă eficienţă este ideal pentru orice aparate electronice din casă (TV, monitoare, console de joc, echipamente audio/video, telefon, etc.) sau aplicații de birou (imprimante cu jet de cerneală, scanner, routere/modemuri etc). Seria UPS Horus este dotată cu reglaj automat al tensiunii (AVR), funcție ce asigură o plajă constantă de tensiune pentru echipamentele conectate. Acesta va elimina spike-urile de înaltă sau joasă tensiune din rețea produse de compania de electricitate6.

O altă caracteristică importantă a acestui produs o reprezintă repornirea automată. În situația unei pene de curent de proporții unitatea UPS Horus va reporni în mod automat odată cu revenirea curentului. Astfel utilizatorul nu trebuie să se deplaseze până la unitatea UPS pentru a o reporni manual.

”Ne dorim continuu să surpindem consumatorul oferindu-i produse de care să fim mândri; seria Horus este unul dintre acestea. Integrarea LCD-ului tactil într-un UPS de buget este o noutate pentru piața romanească. Am dovedit, din nou, că putem inova în sectorul în care activăm. Feedback-ul de prelansare este unul extrem de pozitiv; efortul nostru este perceput la întreaga sa valoare, iar aceasta ne bucură enorm” a declarat Adorian Demeter, Manager General al companiei producătoare.

Seria UPS Horus dispune de trei capacități 600VA / 360W; 800VA / 480W; 1000VA/ 600W.
nJoy este singura companie de IT&C de pe piața românească care deține în portofoliul său o serie de UPSi de buget cu ecran LCD tactil. Seria Horus oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 204,9 Ron pentru Horus 600 , 259,9 Ron pentru Horus 800 și 345,9 Ron pentru Horus 1000.

Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente