Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ponta cere miniştrilor să pregătească, urgent, BUGETUL pe 2015: ”După aceea, decidem măsurile speciale”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Vă rog, până la sosirea delegaţiei Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, să pregătiţi bugetul pe 2015. Fiecare ministru vorbeşte cu Finanţele şi, după aceea, pentru măsuri speciale, luăm decizia politica în cadrul coaliţiei şi în cadrul Guvernului”, le-a transmis Victor Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern de marți, 18 noiembrie 2014.

Premierul a adăugat că activitatea Guvernului trebuie să continue atât timp cât în Parlament va exista susţinere politică. „Vreau să ne facem treaba în continuare. Cât timp avem sprijinul Parlamentului, se aşteaptă să ne îndeplinim ceea ce este în fişa postului”, a mai spus Ponta.

Premierul afirma, înaintea alegerilor prezidenţiale, că proiectul de buget va fi redactat de viitorul guvern, după ce el va câştiga alegerile, fapt ce nu s-a întâmplat. Câștigătorul alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis, a invitat, luni, Guvernul „să poftească” în Parlament cu bugetul pentru anul viitor, scrie Mediafax.

Delegaţiile tehnice ale FMI şi Comisiei Europene, conduse de şefii de misiuni, vor ajunge la Bucureşti în perioada 2-10 decembrie 2014 pentru analiza execuţiei bugetare, impactul măsurilor cu influenţă asupra bugetului adoptate în ultimele luni şi a prognozelor şi cadrului macroeconomic pentru anul viitor.

Foto:enational.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare