Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie a fost accidentată în timp ce traversa Calea Lipovei, pe trecerea de pietoni. Vezi ce-a pățit șoferul vinovat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 17 noiembrie 2014, în jurul orei 12:40, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe Calea Sever Bocu din Timişoara.

Ajunși la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 57 de ani a condus un autoturism pe Calea Sever Bocu, iar la un moment dat a accidentat un pieton care era angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului, pietonul, o femeie de 38 de ani, a suferit răni uşoare.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii sfătuiesc pietonii să traverseze carosabilul doar prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, iar şoferilor să acorde o atenţie sporită şi să reducă viteza de deplasare în apropierea trecerilor pentru pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...