Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateGEST DEOSEBIT din partea jandarmilor timișoreni. De mâine, DONEAZĂ SÂNGE!

GEST DEOSEBIT din partea jandarmilor timișoreni. De mâine, DONEAZĂ SÂNGE!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara răspund ”prezent”, din nou, apelului Centrului de Transfuzie Sanguină de a dona sânge, având în vedere lipsa acută a acestuia din perioada critică în care se găsește sistemul medical din țara noastră.

Începând de miercuri, 27 august 2014, un număr mare de jandarmi vor participa la această acţiune umanitară, fiind planificaţi să desfăşoare această activitate pe durata a trei zile.

Trebuie menţionat faptul că această acțiune nu este prima de acest fel care se desfăşoară la nivelul Jandarmeriei Române şi al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Prin participarea la această acţiune, jandarmii din gruparea mobilă, doresc să fie alături de oameni, prin spiritul lor voluntar, nu numai prin misiunile desfăşurate ci şi prin astfel de acţiuni umanitare menite să salveze vieţi.

Alătură-te și tu jadarmilor din Timișoara! DONEAZĂ sânge!

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare