Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDan Negru, ATAC DUR la bogătașii României: ”Își plimbă CURVELE cu bărci...

Dan Negru, ATAC DUR la bogătașii României: ”Își plimbă CURVELE cu bărci de lux, iar olimpicii nu se pot antrena”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Televiziunile naționale fac tot felul de ”previziuni” cu privire la moștenitorii imperiului deținut de milionarul Dinu Patriciu, decedat săptămâna trecută la Londra.

Una dintre locuințele acestuia se află pe malul lacului Snagov, acolo unde se găsesc, de altfel, zeci de vile somptuase ale unor bogătași români, iar lacul este, din păcate, unul dintre puținele ”terenuri” de antrenament ale sportivilor care ne reprezintă și obțin medalii la campionatele mondiale, europene și chiar Olimpiade.

”Am vazut la televizor un reportaj cu casele baștanilor de la Snagov, cu vila lui Patriciu scoasă la licitație și mi-am amintit-o pe Elisabeta Lipă povestind cum Viorica Șușanu era să se înece pe lacul Snagov pentru că i s-a răsturnat barca, lovită de valurile unei șalupe de fițe care, în mod intenționat, accelera în preajma sportivilor aflați la antrenament. Așa se antrenează olimpicii români, pe Snagov, când se odihnesc mitocanii care-și plimbă curvele cu bărci de lux” a scris Dan Negru, pe Facebook, stârnind o serie de aprecieri din partea ”prietenilor” săi de pe celebra rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de...