ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru, ATAC DUR la bogătașii României: ”Își plimbă CURVELE cu bărci de lux, iar olimpicii nu se pot antrena”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Televiziunile naționale fac tot felul de ”previziuni” cu privire la moștenitorii imperiului deținut de milionarul Dinu Patriciu, decedat săptămâna trecută la Londra.

Una dintre locuințele acestuia se află pe malul lacului Snagov, acolo unde se găsesc, de altfel, zeci de vile somptuase ale unor bogătași români, iar lacul este, din păcate, unul dintre puținele ”terenuri” de antrenament ale sportivilor care ne reprezintă și obțin medalii la campionatele mondiale, europene și chiar Olimpiade.

”Am vazut la televizor un reportaj cu casele baștanilor de la Snagov, cu vila lui Patriciu scoasă la licitație și mi-am amintit-o pe Elisabeta Lipă povestind cum Viorica Șușanu era să se înece pe lacul Snagov pentru că i s-a răsturnat barca, lovită de valurile unei șalupe de fițe care, în mod intenționat, accelera în preajma sportivilor aflați la antrenament. Așa se antrenează olimpicii români, pe Snagov, când se odihnesc mitocanii care-și plimbă curvele cu bărci de lux” a scris Dan Negru, pe Facebook, stârnind o serie de aprecieri din partea ”prietenilor” săi de pe celebra rețea de socializare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore