ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Manifest cultural european. Subcarpaţi revin în oraşul de pe Bega

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bazele trupei Subcarpaţi au fost puse în anul 2010, când  solistul trupei Şuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei) împreună cu Vali Umba, DJ Power pe Vinil şi VJ Andri, au conceput ceea ce ar putea fi uşor catalogat ca cel mai bun proiect muzical românesc la ora actuală.
Arta lor care exprimă sentimente prin sunete este o împletitură a muzicii moderne electronice, cu fire de hip-hop şi, inovativ, bucăţi din tradiţionalism. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground și constă în general în reinterpretări ale unor piese din folclorul autohton pe ritmuri moderne.Proiectul a fost realizat în colaborare cu mai multe nume importante din scena românească, precum: Omu Gnom,  DJ Limun (Timişoara), Georgiana Mănăila, Argatu`, Brio sau Aforic.

“O sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale”, a declarat Bean.

Cu 2 albume de studio ( „Subcarpaţi” şi „Underground folclor”) şi unul de compilaţii („Culese din cartier”), următorul se află încă „în cuptor”, cel mai nou material semnat Subcarpati este intitulat „Piele de găină” şi urmează să fie lansat în luna iunie a anului 2014, în cadrul evenimentului Street Delivery.

După ce în anul 2010, Subcarpati au concertat în premieră naţională la Timişoara, în cadrul TMBase, iar anul 2013 i-a adus în faţa publicului timişorean de 3 ori, Bean & Co. încep noul an cu un concert în inima Banatului. Setup Venue va fi gazda evenimentului din data de 18 ianuarie, începând cu orele 22:00.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore