AcasăStiriAdministratie2014 aduce o nouă linie metropolitană de la RATT. M43 leagă Timişoara...

2014 aduce o nouă linie metropolitană de la RATT. M43 leagă Timişoara de Beregsău Mic prin Săcălaz şi Beregsău Mare

Aşa cum a anunţat cu mult timp în urmă, Regia Autonomă de Transport Timişoara (R.A.T.T.) are în plan extinderea masivă în Zona Metropolitană a Capitalei Banatului. Aceasta se face fie prin prelungirea unor linii de transport în comun existente, fie prin introducerea de noi linii destinate acestui scop.

Dacă troleibuzul 14 va merge până la Dumbrăviţa, iar un tramvai ar putea ajunge până în comuna Şag, acestea fiind doar două dintre viitoarele proiecte R.A.T.T., începând de ieri, o altă linie metropolitană şi-a făcut loc în cadrul programelor dezvoltate de Regia timişoreană.

Începând cu data de 3 ianuarie 2013 noua linie metropolitană M43, cea care face legătura între Timişoara şi comuna Săcălaz, este în funcţiune. Astfel, autobuzele de pe linia M43 vor circula pe ruta Timişoara – Săcălaz – Beregsău Mare – Beregsău Mic. Staţiile din Timişoara ale liniei metropolitane vor fi următoarele: strada Grigore Alexandrescu, Bulevardul Cetăţii, Kaufland, Poligrafie, Adam Mulller Guttenbrunn.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente