Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSurse: Robert Kristof ar putea fi noul city-manager al Timișoarei

Surse: Robert Kristof ar putea fi noul city-manager al Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei ar putea avea un nou city-manager, în cel de-al doilea mandat. Este vorba despre Robert Kristof, fost consilier al lui Nicolae Robu.

Robert Kristof a devenit consilier al primarului Nicolae Robu în iunie 2015, la doar 24 de ani, după ce a ocupat temporar funcția de director al Centrului Incuboxx. La vremea aceea edilul timișorean afirma că Robert a fost student la Universitatea Politehnica, unde l-a și cunoscut. La Primăria Timișoara, Robert a urmărit în ce măsură sunt respectate notele și dispozițiile primarului și a coordonat activitatea Centrului Incuboxx şi a Centrului de competenţe în domeniul automotive. În urma alegerilor locale din iunie 2016, el a obținut și o funcție în Consiliul Local Timișoara.

Portrivit surselor noastre, Robert Kristof ar urma să-i ia locul lui Sorin Drăgoi, actualul city-manager, care vrea să se retragă din administrație. Omul de afaceri Sorin Drăgoi este primul city-manager al Timișoarei, ocupând funcția în urma unui concurs, în martie 2013, după ce a fost consilier personal al primarului Nicolae Robu.

Actualul city-manager s-a căsătorit în acest weekend, la eveniment participând mai mulți policieni și oameni de afaceri din oraș, printre care și Nicolae Robu.

Pentru a deveni city-manager al Timișoarei, Robert Kristof va fi nevoit să își dea demisia din Consiliul Local Timișoara, iar locul său ar urma să fie ocupat de următorul de pe lista PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...