Arădean, prins la furat într-un hotel din Timișoara

0
447

Spune că a venit la Timișoara pentru a-și căuta de lucru, dar a fost prins de polițiști după ce a furat din hotelul în care s-a cazat. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Arad.

Tudor Flueraș este din Arad și are 40 de ani. În weekend, s-a cazat la Hotel Nord din Timișoara, unde a și dat lovitura. În cursul nopții, profitând de faptul că ușa de acces din balcon în camera de hotel nu era asigurată, a sărit balustrada la vecini, de unde a furat tot ce a găsit.

„La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o cameră de hotel. În fapt, în cursul nopții, bănuitul, profitând de faptul că ușa de acces din balcon în camera de hotel nu era asigurată, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras articole vestimentare și încălțăminte, cosmetice și mai multe carduri bancare”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 7000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.
Tudor Flueraș s-a ales cu dosar penal aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Spune-ţi opinia civilizat!