Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ARESTAT, după ce-a furat telefonul mobil din poșeta unei femei. Polițiștii timișoreni îl vor după GRATII

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 8 octombrie 2014, în jurul orei 13:30, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Ghiroda, bănuit de furtul unui telefon mobil. ”Acțiunea” a avut loc în timp ce, atât hoțul cât și păgubita, se aflau într-o staţie de tramvai, din Timişoara. Acolo, bărbatul i-ar fi sustras femeii un telefon mobil din poşetă.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, telefonul mobil fiind predat persoanei păgubite. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare