Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Minore de 15 ani, prinse de poliție în timp ce furau haine dintr-un magazin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

La data de 11 martie, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-o societate comercială situată pe strada Coriolan Brediceanu au fost reţinute două tinere care ar fi sustras mai multe bunuri din magazin. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii le-au identificat pe M. G., de 15 ani, din Timişoara şi R. D., de 16 ani, din comuna Gătaia.

În urma anchetei efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerele, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi încercat să fure mai multe articole vestimentare. Agenții le-au  întocmit celor două minore dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Furtul din magazin a ajuns un fapt răspândit în magazinele din Timișoara. Tot ieri, poliţişti Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-un supermarket din municipiu a fost reţinută o femeie care ar fi sustras mai multe bunuri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe P. Isabela, de 32 ani, din Timişoara, care ar fi încercat să sustragă de pe rafturile supermarketului produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 450 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate magazinului. Făptașei i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale, poliţiştii recomandă montarea de sisteme de pază şi alarmare, instruirea personalului şi protejarea obiectelor de valoare.  

sursa foto:jezebel.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare