Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Maria Grapini demisionează din Parlament, pentru „europarlamentare”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Maria Grapini vrea la Parlamentul European cu orice preţ şi orice risc. Aceasta a declarat ieri că va demisiona din Parlamentul României după ce se va consulta cu preşedintele Camerei Deputaţilor şi cu reprezentanţii Partidului Conservator. „Mă consult cu partidul din care fac parte, dar şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor ca să vedem exact care este procedura. Întrucât alegerile se fac concomitent nu se pot face decât pe un loc liber”, a spus Grapini.

Deputatul PC Maria Grapini este candidat pentru Parlamentul European, însă mandatul la Bucureşti l-a cîştigat în colegiul electoral nr. 3 Timiş. Ea va candida din partea Alianţei PSD-UNPR-PC (USD) la alegerile pentru Parlamentul European, care au fost programate pentru data de 25 mai.

Totodată alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, luni, premierul Victor Ponta.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare