Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Spectacol de dans irlandez cu sala plină. Lord of the Dance la Timişoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sute de timişeni au trecut, aseară, pragul Sălii Constantin Jude pentru a lua parte la spectacolul supranumit „o minune a lumii moderne”. Întregul show a adus în lumina reflectoarelor folclorul irlandez, iar tema generală a fost lupta dintre bine şi rău.

Preţ de câteva ore scenă a prins nuanţe mistice, publicul a fost transpus într-un tărâm de basm unde s-a dat primordiala luptă dintre bine şi rău. De la zâne şi spiriduşi la soldaţi adepţi ai răului, cu toţii au dat naştere unui decor halucinant, în care poveştile s-au împletit cu paşii dinamici de dans. Ritmul alert însă conturat cu precizie, jocurile de lumini, sunetul, toate au fost detaliile născătoare de un spectacol de zile mari. Finalul a întâlnit uralele publicului ce au aclamat dansatorii minute în şir, cerând bis.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul şi coregraful Michael Flatley. Acesta deţine titlul de cel mai rapid dansator de step şi titlul de cel mai bine plătit dansator din lume şi, tot el, a stabilit şi recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume.

foto: Iulian Olariu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare