Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPofte de studenţi străini: au furat zece halbe de bere! Poliţia Locală...

Pofte de studenţi străini: au furat zece halbe de bere! Poliţia Locală Timişoara i-a găsit călare pe o maşină şi pe un tomberon

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scene desprinse parcă din filmele de comedie, în noaptea precedentă, în centrul Timişoarei. Mai mulţi tineri au fost legitimaţi de agenţii de la Poliţia Locală pentru că tulburau liniştea publică.

Oamenii legii au efectuat mai multe verificări despre care au informat prin intermediul unui comunicat de presă că „Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 01.40, în zona centrală a orașului, s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane tulburau liniștea publică pe strada Piatra Craiului. Cei în cauză făceau scandal, în timp ce unul dintre ei era urcat pe capota unui autoturism marca Volkswagen, iar un altul pe un tomberon de gunoi. La fața locului se mai afla un alt autoturism, condus de un al patrulea tânăr, care stătea și el de vorbă la fel de zgomotos cu ceilalți. În urma legitimării, s-a stabilit persoanele în cauză cu vârste între 23 și 25 de ani sunt studenți, iar trei dintre ei sunt italieni. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că aceștia aveau în unul din autovehicule un număr de 10 halbe de bere și o firmă din lemn inscipționată cu ”Curtea berarilor Timișoreana”, bunuri despre care au declarat că le-au sustras de la fabrica menționată. S-a luat legătura și cu un reprezentant al localului respectiv care a confirmat că obiectele au fost furate de la restaurantul Fabricii de bere din vitrinele de prezentare. Cei patru tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare