PDL cere: „Ponta să-l demită pe Pricopie, nu să-l felicite!”

- Advertisement -

Partidul Democrat Liberal, cere premierului Victor Ponta şi ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să îşi ceară public scuze pentru că, prin organizarea în bătaie de joc a Bacalaureatului şi a examenului de Evaluare Naţională la Bucureşti, au jignit elevii care au învăţat şi s-au pregătit pentru acest examen. Ponta şi Pricopie i-au răsplătit pe aceşti elevi cu un scandal mediatic penibil cauzat de presiunea juridică a acţiunilor de luare de mită de către profesorii numiţi politic de USL.

„În locul felicitărilor pe care Ponta le-a adresat ieri ministrului Pricopie pentru organizarea examenelor, Ponta datorează scuze elevilor şi familiilor lor şi trebuie să îl demită imediat pe ministrul incompetent si agramat!” se arată într-un comunicat emis de conducerea PDL Bucureşti.

PDL consideră că furia lui Ponta pe sistemul de învăţământ românesc, care i-a devoalat plagiatul, s-a răsfrânt în mod injust asupra elevilor. „Prin organizarea defectuoasă a examenelor, Ponta a dorit să arate că nu este el singurul plagiator si copiator al ţării, permiţând sistemului suţinut de USL să ia şpagă în învăţământ” se mai menţionează în comunicatul emis în urmă cu doar câteva minute. Foto:antena3.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ceai de poveste, la Biblioteca Universitatii Politehnica din Timisoara

Studenții din anul II de la Facultatea de Arhitectură...

Simulari de Bacalureat in Timis, partea a doua. Calendarul examenelor

Vin zile cu emoţii pentru adolescenţii din Timiş. În...

Toamna se numără…restanţierii. Elevii din Timiş dau din nou Bacalaureatul

Început de săptămână cu emoţii în Timiş, unde peste...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img