pdl blagaPartidul Democrat Liberal, cere premierului Victor Ponta şi ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să îşi ceară public scuze pentru că, prin organizarea în bătaie de joc a Bacalaureatului şi a examenului de Evaluare Naţională la Bucureşti, au jignit elevii care au învăţat şi s-au pregătit pentru acest examen. Ponta şi Pricopie i-au răsplătit pe aceşti elevi cu un scandal mediatic penibil cauzat de presiunea juridică a acţiunilor de luare de mită de către profesorii numiţi politic de USL.

„În locul felicitărilor pe care Ponta le-a adresat ieri ministrului Pricopie pentru organizarea examenelor, Ponta datorează scuze elevilor şi familiilor lor şi trebuie să îl demită imediat pe ministrul incompetent si agramat!” se arată într-un comunicat emis de conducerea PDL Bucureşti.

PDL consideră că furia lui Ponta pe sistemul de învăţământ românesc, care i-a devoalat plagiatul, s-a răsfrânt în mod injust asupra elevilor. „Prin organizarea defectuoasă a examenelor, Ponta a dorit să arate că nu este el singurul plagiator si copiator al ţării, permiţând sistemului suţinut de USL să ia şpagă în învăţământ” se mai menţionează în comunicatul emis în urmă cu doar câteva minute. Foto:antena3.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.