ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Simulari de Bacalureat in Timis, partea a doua. Calendarul examenelor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Vin zile cu emoţii pentru adolescenţii din Timiş. În luna februarie a acesui an, elevii de clasele a XII-a au susţinut simulări la probele orale ale Examenului maturităţii.
De luni, aceştia vor susţine tot simulări, însă de data aceasta la probele scrise. Prima testare va avea loc luni, atunci când elevii vor avea ocazia să îşi demonstreze cunoştinţele la Limba şi literatura română.
În 22 martie, elevii vor avea ultima probă a simulării Bacalaureatului – proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susținută doar de elevii clasei a XII –a.

În Timiş,10.501 elevi vor da examene scrise, începând de săptămâna viitoare. 4.089 dintre aceştia sunt elevi în clasa a XII-a, 741 de elevi în clasa a XIII-a seral, 4.941 de elevi în clasa a XI-a și restul de 729 sunt elevi în clasa a XII-a seral. Tinerii vor afla rezultatele exemenelor în 30 martie.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore