Vin zile cu emoţii pentru adolescenţii din Timiş. În luna februarie a acesui an, elevii de clasele a XII-a au susţinut simulări la probele orale ale Examenului maturităţii. De luni, aceştia vor susţine tot simulări, însă de data aceasta la probele scrise. Prima testare va avea loc luni, atunci când elevii vor avea ocazia să îşi demonstreze cunoştinţele la Limba şi literatura română. În 22 martie, elevii vor avea ultima probă a simulării Bacalaureatului – proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susținută doar de elevii clasei a XII –a.

În Timiş,10.501 elevi vor da examene scrise, începând de săptămâna viitoare. 4.089 dintre aceştia sunt elevi în clasa a XII-a, 741 de elevi în clasa a XIII-a seral, 4.941 de elevi în clasa a XI-a și restul de 729 sunt elevi în clasa a XII-a seral. Tinerii vor afla rezultatele exemenelor în 30 martie.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.