AcasăStiriSimulari de Bacalureat in Timis, partea a doua. Calendarul examenelor

Simulari de Bacalureat in Timis, partea a doua. Calendarul examenelor

Vin zile cu emoţii pentru adolescenţii din Timiş. În luna februarie a acesui an, elevii de clasele a XII-a au susţinut simulări la probele orale ale Examenului maturităţii.
De luni, aceştia vor susţine tot simulări, însă de data aceasta la probele scrise. Prima testare va avea loc luni, atunci când elevii vor avea ocazia să îşi demonstreze cunoştinţele la Limba şi literatura română.
În 22 martie, elevii vor avea ultima probă a simulării Bacalaureatului – proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susținută doar de elevii clasei a XII –a.

În Timiş,10.501 elevi vor da examene scrise, începând de săptămâna viitoare. 4.089 dintre aceştia sunt elevi în clasa a XII-a, 741 de elevi în clasa a XIII-a seral, 4.941 de elevi în clasa a XI-a și restul de 729 sunt elevi în clasa a XII-a seral. Tinerii vor afla rezultatele exemenelor în 30 martie.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente