Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieStart Bac! Examenul maturităţii a început cu proba orală la Limba Română,...

Start Bac! Examenul maturităţii a început cu proba orală la Limba Română, care va fi susținută între 6 și 8 iunie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Au început emoţiile pentru absolvenţii de liceu! Astăzi a început examenul de Bacalaureat cu prima probă de evaluare a competenţelor lingvistice la Limba Română, ce are loc până miercuri.

Va urma apoi proba orală la Limba maternă, în perioada 8-9 iunie, şi cea de evaluare a competențelor digitale, în perioada 9-10 iunie, iar probele orale în limbile de circulaţie internaţională vor fi susţinute în perioada 13 – 15 iunie.

Probele scrise vor începe în data de 20 iunie cu Limba și literatura română. Proba obligatorie a profilului este programată pe 21 iunie, fiind urmată pe 22 iunie de proba la alegere a profilului și specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura pe 23 iunie.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie până la ora 12.00, iar pentru depunerea contestațiilor a fost alocat intervalul orar 12-18 în aceeași zi. Rezultatele finale, în urma soluţionării eventualelor contestaţii, vor fi afişate în data de 1 iulie.

În judeţul Timiş sunt aşteptaţi 4.159 de absolvenţi să susţină examenul de bacalaureat, în acestă sesiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare