Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieUniversitatea Politehnică din Timișoara, cursuri GRATUITE de Matematică pentru elevii care dau...

Universitatea Politehnică din Timișoara, cursuri GRATUITE de Matematică pentru elevii care dau BAC-ul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timişoara organizează începând de mâine, cursuri pregătitoare de Matematici pentru potenţialii săi studenţi.

Cursurile se desfășoară în perioada 6 martie – 26 iunie 2016 și sunt destinate tuturor elevilor interesați, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii pentru care optează (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare).

”Cursurile de Matematică pentru potențialii studenți ai Politehnicii au devenit o tradiție. Ne bucurăm să observăm un interes deosebit din partea elevilor, care abia așteaptă să anunțăm programarea întâlnirilor. Ei își doresc să treacă cu brio exemenul de bacalaureat și să poată deveni studenți, iar noi suntem mulțumiți știind că vom avea studenți bine pregătiți care să poată face față cerințelor universității noastre”, a precizat conf. dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, Directorul Departamentului de Matematică.

Temele dezbătute urmează conţinutul ”Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara” publicată la Editura Politehnica în anul 2015 și vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât și pentru anul I de studii universitare.

În 2016, la fel ca în anii precedenți, cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică până la sfârșitul lunii iunie, cu excepţia duminicilor din 24 Aprilie, 1 Mai şi 19 Iunie. Elevii sunt așteptați în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electrotehnică, Bulevardul V. Pârvan Nr. 2, între orele 10:00 şi 13:00. Reprezentanții universității precizează că participanţilor la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare