ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cei mai valoroși absolvenți ai UPT, reuniți în cadrul evenimentului „Cariera ta începe azi!”, pentru a se destăinui în fața studenților

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel de-al treilea eveniment Cariere de Succes, intitulat „Cariera ta începe azi!”, va avea loc în Sala Polivalentă din cadrul Bibliotecii UPT, vineri, în 9 octombrie, cu începere de la ora 16.00. Acțiunea oferă șansa studenților de a interacționa în mod direct cu foști absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara, care vor împărtăși din experiența lor atât profesională, cât și personală.

Trei dintre cei mai valoroși absolvenți ai UPT vor fi prezenți în cadrul acțiunii. Iuliu Winkler este unul dintre ei, europarlamentar, membru în Comisia de Comerț Internațional și membru supleant în Comisia pentru Dezvoltare Regională, totodată fost ministru al telecomunicațiilor. Al doilea absolvent UPT care va vorbi în fața studenților va fi Marius Popa, director, instructor și consultant al Consilium SRL Timișoara și Consul Onorific al Regatului Țărilor de Jos la Timișoara. Ultimul, dar nu și cel din urmă, este Corneliu Birtok-Băneasă, inventator și președinte fondator al Asociației Corneliu Group.

Manifestarea face parte dintr-o serie de acțiuni ale proiectului OVDIP, care vizează promovarea modelelor de excepție, puternic motivaționale, cu scopul de a spori atractivitatea învățământului superior, în special a profilurilor tehnice. Acțiunea se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de tradiție și prestigiu academic, 95 de ani de la înființarea Universității Politehnica Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore