Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările unor importanți artiști plastici timișoreni, într-o tabără de pictură VERNISATĂ de Muzeul Satului Bănățean. Profesorul Marcel Tolcea va deschide evenimentul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Muzeul Satului Bănățean va vernisa tabăra de pictură intitulată „Satul Nostru” , în care vor fi prezentate lucrările unor artiști plastici timișoreni de renume precum Horia Bojin, Sorin Bijan, Tiberiu Giugă, Nada Stojici și Gabriel Bodnariu. Evenimentul va avea loc mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 16.00.

Pe lângă lucrările din tabăra sprijinită financiar de Consiliul Județean Timișoara, artiștii plastici vor avea fiecare și o mini-expoziție cu lucrări din atelierele proprii, pictură și sculptură, care va fi găzduită timp de o lună în Sala de Expoziții a muzeului. Expunerea se pliază spontan, la nivel de lună a artei la Timișoara, cu evenimentul Art Encounters, dar fără a avea vreo legătură cu acesta.

Evenimentul va fi deschis de profesorul universitar dr. Marcel Tolcea, iar artiștii vor fi prezentați de criticul de artă Dana Sarmeș.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare