Lucrările unor importanți artiști plastici timișoreni, într-o tabără de pictură VERNISATĂ de Muzeul Satului Bănățean. Profesorul Marcel Tolcea va deschide evenimentul

- Advertisement -

Muzeul Satului Bănățean va vernisa tabăra de pictură intitulată „Satul Nostru” , în care vor fi prezentate lucrările unor artiști plastici timișoreni de renume precum Horia Bojin, Sorin Bijan, Tiberiu Giugă, Nada Stojici și Gabriel Bodnariu. Evenimentul va avea loc mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 16.00.

Pe lângă lucrările din tabăra sprijinită financiar de Consiliul Județean Timișoara, artiștii plastici vor avea fiecare și o mini-expoziție cu lucrări din atelierele proprii, pictură și sculptură, care va fi găzduită timp de o lună în Sala de Expoziții a muzeului. Expunerea se pliază spontan, la nivel de lună a artei la Timișoara, cu evenimentul Art Encounters, dar fără a avea vreo legătură cu acesta.

Evenimentul va fi deschis de profesorul universitar dr. Marcel Tolcea, iar artiștii vor fi prezentați de criticul de artă Dana Sarmeș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

FLIGHT FESTIVAL revine în forță la Timișoara

James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse...

Loredana, Subcarpați și Damian Drăghici vin la prima ediție a Parcului Primăverii!

Consiliul Județean Timiș pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură...

Program de sărbătoare în cel de-al treilea weekend al Parcului Crăciunului!

Cel mai așteptat moment al acestui sfârșit de săptămână,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare