AcasăStiriCulturaLucrările unor importanți artiști plastici timișoreni, într-o tabără de pictură VERNISATĂ de...

Lucrările unor importanți artiști plastici timișoreni, într-o tabără de pictură VERNISATĂ de Muzeul Satului Bănățean. Profesorul Marcel Tolcea va deschide evenimentul

Muzeul Satului Bănățean va vernisa tabăra de pictură intitulată „Satul Nostru” , în care vor fi prezentate lucrările unor artiști plastici timișoreni de renume precum Horia Bojin, Sorin Bijan, Tiberiu Giugă, Nada Stojici și Gabriel Bodnariu. Evenimentul va avea loc mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 16.00.

Pe lângă lucrările din tabăra sprijinită financiar de Consiliul Județean Timișoara, artiștii plastici vor avea fiecare și o mini-expoziție cu lucrări din atelierele proprii, pictură și sculptură, care va fi găzduită timp de o lună în Sala de Expoziții a muzeului. Expunerea se pliază spontan, la nivel de lună a artei la Timișoara, cu evenimentul Art Encounters, dar fără a avea vreo legătură cu acesta.

Evenimentul va fi deschis de profesorul universitar dr. Marcel Tolcea, iar artiștii vor fi prezentați de criticul de artă Dana Sarmeș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente