ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Festivalul Dovleacului de la Kikinda prelungește programul Punctului de Trecere a Frontierei Lunga

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Festivalul Dovleacului care va avea loc la Kikinda face ca Punctul de Trecere a Frontierei Lunga să fie deschis temporar în zilele de 10 și 11 octombrie 2015 și pe timpul nopții. La solicitarea autorităților publice locale sârbe și române, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, cei care doresc să treacă dintr-o parte în cealaltă a graniței o pot face și între orele 22.00 și 2.00.

Trecerea graniței spre Serbia de către cetățenii români se poate face în baza unui document de călătorie valabil, carte de identitate sau pașaport. Cei care se află în posesia buletinelor de identitate vechi nu pot trece granița. De asemenea, polițiștii de frontieră vor permite ieșirea din țară a cetățenilor români minori numai dacă sunt însoțiți de o persoană fizică majoră, în următoarele cazuri: în situația în care călătorește în străinătate însoțit de ambii părinți, dacă este însoțit doar de unul dintre părinți, acesta trebuie să facă dovada faptului că minorul i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească; dacă este însoțit de o altă persoană fizică majoră i se permite ieșirea în aceleași condiții, numai dacă persoana însoțitoare prezintă declarație a ambilor părinți.

Însoțitorii minorilor, alții decât părinții, vor trebui să prezinte la ieșirea din țară și cazierul judiciar.

Foto: vacantareusita.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore