Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACL Timiș reclamă desigilarea urnei cu buletinele de vot de la Variaș, dar și posibila mituire a alegătorilor, la Denta FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alianța Creștin Liberală a mai depus două sesizeări către BEJ Timiș pentru două posibile fraude sesizate de membrii secțiilor de votare din județ.

”În baza prevederilor Legii nr. 370 din 2004 republicată pentru Alegerea Preşedintelui României, vă solicităm să efectuați verificări în secția de votare 586 din Variaş cu privire la împrejurarea că urna secţiei a fost desigilată de la ora deschiderii secţiei de votare şi până la ora 12 aproximativ. Ulterior, un observator aflat în secţie a semnalat acest lucru şi urna a fost sigilată conform dispoziţiilor legale.

Menționăm că datele generale colectate de reprezentanții ACL Timiș indică posibile fraude electorale săvârșite pe raza secţiei de votare menționate. Această împrejurare poate indica și posibilitatea săvârșirii unor infracțiuni electorale conform Codului Penal. Vă rugăm să luați măsuri imediate pentru verificarea situației de fapt” se arată în prima dintre cele două fapte sesizate.

Cea de-a doua sesizare făcută către BEJ Timiș spune că în secțiile de votare 380 şi 381 din localitatea Denta a fost semnalată de către reprezentanții ACL ”săvârşirea de către persoane neidentificate a infracţiunii de corupere a alegatorilor si fraudă la vot”

”În localitatea Denta au fost sesizate persoane neidentificate care au intrat în incintele secţiilor de votare nr. 380 si 381 pentru a vota. Ulterior votarii, toti au intrat în clubul vânătorilor aflat în vecinatate, unde au fost văzuți primind sume de bani și băuturi alcoolice ca recompensă pentru vot” susține ACL Timiș în cea de-a doua sesizare transmisă Biroului Electoral Județean.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore