Robu vrea să afle impactul electoral al închiderii traficului la Michelangelo. Vezi ce sondaj a postat pe Facebook.

Date:

După ce o parte din cetățenii Timișoarei au criticat faptul că s-a închis din nou traficul peste șantierul Michelangelo, edilul Nicolae Robu vrea să afle dacă această decizie va influența soarta alegerilor europarlamentare din 25 mai, mai concret, dacă timișorenii vor vota sau nu vor mai vota candidații propuși de PNL.

Primarul a specificat că devierea traficului s-a făcut spre binele Timișoarei, iar el nu a luat în considerarea faptul că decizia, luată în prag de campanie electorală, ar putea afecta imaginea partidului din care face parte.

 SONDAJ NR. 14

pe grupul „Împreună pentru Timișoara”

Tema: IMPACTUL ÎNCHIDERII TRAFICULUI ÎN MICHELANGELO

Dragi prieteni,
După cum v-am anunțat și, fără-ndoială, ați constatat, începând de marți, 22.04.2014, am închis din nou traficul în intersecția Michelangelo. Am facut-o pentru a permite avansarea conform graficului a celui mai important proiect al Timișoarei, trecând peste faptul că 3 zile mai tarziu, în 25.04.2014, urma sa se dea -lucru, deja, la ora actuală, înfăptuit!- startul la campania electorală. Am pus, astfel, interesul Timișoarei -cum, de altfel, fac întotdeauna!- mai presus de orice alt interes, inclusiv de interesul maxim pt un partid, acela de a obține cât mai multe voturi. În situația dată, veti (mai) vota PNL în 25.05.2014? Dacă DA, clicuiți Like, dacă NU, postați textul „NU”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare