Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu anunţă un nou sens giratoriu în Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Deşi a fost prezent la inaugurarea de miercuri, unde a recepţionat lucrările de reabilitare a străzii Demetriade, între strada Ialomiţa şi Avram Imbroane, primarul Nicolae Robu a anunţat mai pe seară, prin intermediul Facebook, un nou demers care-i aparţine.

„Menţionez că la confluenţa cu Imbroane, vom realiza un sens giratoriu” a scris Robu atât pe contul său personal cât şi pe pagina oficială a edilului, dar şi în grupul pe care l-a creat şi de care se ocupă personal – „Împreună pentru Timişoara”.

Din postarea edilului-şef al Timişoarei rezultă că acesta intenţionează realizarea sensului giratoriu menţionat chiar în faţa barierei (înspre fabrica de anvelope Continental), ceea ce ar putea crea mari dificultăţi în treafic atâta timp cât barierele vor fi coborâte, dar cine ştie. Poate domnul primar are o soluţie şi pentru asta…

Noi am încercat simuraea construirii unui astfel de sens giratoriu cu ajutorul hărţilor de la Google, iar rezultatul arată ca în imaginea de mai jos.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare