AcasăStiriSocialTransportat la spital, după ce a fost bătut în faţa unui supermarket

Transportat la spital, după ce a fost bătut în faţa unui supermarket

În jurul orelor 17:00, patru persoane au agresat fizic un bărbat în vârstă de 30 de ani, chiar în faţa unui supermarket din Buziaş. Contactaţi prin apel la 112, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat la faţa locului. Victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
Cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, au fost depistaţi pe raza municipiului Timişoara, aceştia fiind conduşi la audieri la sediul I.P.J. Timiş. În urma indentificarii acestora, s-a aflat că pe numele tuturor persoanelor implicate în altercaţie  la Poliţia Oraşului Buziaş se află înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, întocmit în urma unui scandal din luna august 2013.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri.Poliţiştii continuă cercetările, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

UPDATE: Procurorul de caz a schimbat încadrarea juridică a făptaşişor, aceştia fiind acuzaţi acum de ultraj şi tentativă de omor, urmând, cel mai probabil ca cei patru inculpaţi sa fie reţinuţi pentru 29 de zile.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente