Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHoț de buzunare, surprins chiar atunci când încerca să facă o VICTIMĂ....

Hoț de buzunare, surprins chiar atunci când încerca să facă o VICTIMĂ. Unde s-a întâmplat incidentul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un hoț de buzunare a fost prins ieri, chiar atunci când încerca să fure o sumă de bani din buzunarul unei persoane mai în vârstă. Momentul surprins în Piața Timișoara 700 de către un polițist local din cadrul Biroului Poliția Piețelor, când ieșea de la serviciu, a avut loc în jurul orei 16.30, rezolvându-se imediat.

Atât suspectul, identificat cu numele de I. Nicolae, în vârstă de 46 de ani și domiciliat în Orțișoara, cât și partea vătămată, au fost conduși, împreună cu martorii, la postul de poliție din Piața 700. Infracțiunea s-a produs exact când încerca să-și ajute soția să se deplaseze pe scările tramvaiului cu numărul 2, persoana păgubită în vârsta de 68 de ani simțind cum îi sunt sustrași banii din buzunar.

Ulterior, suspectul a recunoscut că, tentat la vederea banilor, l-a urmărit pe bătrân și a așteptat momentul propice. După ce și-a dat seama că a fost simțit, a încercat să scape aruncând banii pe jos.

Polițiștii locali de la Poliția Municipiului Timișoara au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din buzunare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...