Hoț de buzunare, surprins chiar atunci când încerca să facă o VICTIMĂ. Unde s-a întâmplat incidentul

Date:

Un hoț de buzunare a fost prins ieri, chiar atunci când încerca să fure o sumă de bani din buzunarul unei persoane mai în vârstă. Momentul surprins în Piața Timișoara 700 de către un polițist local din cadrul Biroului Poliția Piețelor, când ieșea de la serviciu, a avut loc în jurul orei 16.30, rezolvându-se imediat.

Atât suspectul, identificat cu numele de I. Nicolae, în vârstă de 46 de ani și domiciliat în Orțișoara, cât și partea vătămată, au fost conduși, împreună cu martorii, la postul de poliție din Piața 700. Infracțiunea s-a produs exact când încerca să-și ajute soția să se deplaseze pe scările tramvaiului cu numărul 2, persoana păgubită în vârsta de 68 de ani simțind cum îi sunt sustrași banii din buzunar.

Ulterior, suspectul a recunoscut că, tentat la vederea banilor, l-a urmărit pe bătrân și a așteptat momentul propice. După ce și-a dat seama că a fost simțit, a încercat să scape aruncând banii pe jos.

Polițiștii locali de la Poliția Municipiului Timișoara au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din buzunare.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare