hoti

Un hoț de buzunare a fost prins ieri, chiar atunci când încerca să fure o sumă de bani din buzunarul unei persoane mai în vârstă. Momentul surprins în Piața Timișoara 700 de către un polițist local din cadrul Biroului Poliția Piețelor, când ieșea de la serviciu, a avut loc în jurul orei 16.30, rezolvându-se imediat.

Atât suspectul, identificat cu numele de I. Nicolae, în vârstă de 46 de ani și domiciliat în Orțișoara, cât și partea vătămată, au fost conduși, împreună cu martorii, la postul de poliție din Piața 700. Infracțiunea s-a produs exact când încerca să-și ajute soția să se deplaseze pe scările tramvaiului cu numărul 2, persoana păgubită în vârsta de 68 de ani simțind cum îi sunt sustrași banii din buzunar.

Ulterior, suspectul a recunoscut că, tentat la vederea banilor, l-a urmărit pe bătrân și a așteptat momentul propice. După ce și-a dat seama că a fost simțit, a încercat să scape aruncând banii pe jos.

Polițiștii locali de la Poliția Municipiului Timișoara au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din buzunare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.