AcasăStiriSocialPompierii din România se vor întrece într-o competiție care vine în premieră...

Pompierii din România se vor întrece într-o competiție care vine în premieră la Timișoara. La ce probe vor fi supuși

Cel mai important concurs al pompierilor din România se va desfășura, în premieră, în județul Timiș. Cei care vor dori să vadă pe viu spectacolul pompieristic sunt așteptați începând de miercuri, 2 septembrie, de la ora 9, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, atunci când va începe etapa națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Competiția se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2015 și va reuni cele mai bune loturi reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență. Echipele provin din 12 județe, fiecare finaliste ale etapelor zonale. Participanții vor fi supuși în cadrul concursurilor la patru probe: proba scara de fereastră, proba „pista cu obstacole pe 100 de metri”, proba „realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă” și proba „ștafeta 4 x 100 de metri”.

Deschiderea oficială a competiției va fi mâine, de la ora 9, pentru ca două ore mai târziu să se dea drumul probei scara de fereastră, singura parte care va avea loc la Detașamentul de Pompieri Lugoj, pentru că la Timișoara nu există turn de instrucție. A doua probă, pista cu obstacole pe 100 de metri, se va desfășura joi, între orele 9.00 – 11:30, la stadionul „Dan Păltinișanu”. Ștafeta 4 x 100 de metri va începe la jumătate de oră după încheierea celei de-a doua și va dura până la 14:30, pentru ca vineri dimineață, între orele 9.00 – 11.00, să aibă loc proba realizarea dispozitivului la motopompă, tot pe „Dan Păltinișanu”.

Premierea va fi de la 12:30 la 13.00.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente