ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de morţi în China, între care şi poliţişti, la Xinjiang

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Portalul chinez de ştiri Tianshan, controlat de autorităţile din Xinjiang, a dat asigurări că violenţele au pornit de la un grup care pregătea „acte teroriste”. Aceştia anunţă că în total, deocamdată, au decedat 21 de persoane.

Regiunea Xinjiang este frecvent afectată de tulburări, din cauza unor tensiuni interetnice între etnici han, majoritari în China, şi etnici uiguri, musulmani turcofoni.

Cel puţin 21 de persoane, inclusiv poliţişti, au fost ucise în urma unor violenţe în regiunea chineză Xinjiang, au anunţat miercuri autorităţile. „În total, 21 de persoane au fost ucise. Mai întâi au fost ucise 15 (persoane), inclusiv poliţişti şi agenţi municipali, iar ulterior, în cursul unor confruntări, şase agresori au fost ucişi prin împuşcare”, a declarat pentru AFP Cao, un oficial din districtul Barchuk, în această regiune cu populaţie majoritar musulmană, în vestul Chinei, anunţă Mediafax.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore