ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara – viitor centru pentru cercetarea bolii secolului 21

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La sfârşitul lunii ianuarie, se vor finaliza lucrările la Centrul de terapii gentice şi celulare în tratamentul cancerului. Construit în apropierea Spitalului Judeţean, Oncogen este unicul astfel de centru din sud-estul Europei. Peste 35 de specialişti vor efectua studii celulare, de biologie moleculară şi terapii celulare pentru suferinzii cruntelor maladii.

Oncogen va dispune şi de o „cameră albă”, unică în România, unde riscul de infecţii este aproape inexistent. Acest lucru ar putea da naştere unor descoperiri medicale revoluţionare.Întregul proiect este cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, iar valoarea sa totală se ridică la suma de aproximativ 55 de milioane de lei.

Astfel, oraşul de pe Bega va figura pe harta Europei Centrale şi de Est, ca centru de cercetare pentru cancer, leucemie și alte boli hematologice. Facilităţile vor respecta standardele internaţionale, iar condiţiile vor fi asemănătoare celor din marile centre europene de acest gen.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore