Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieÎncurajări de la primarul Timișoarei, pentru Emil Boc, pe tema metroului din...

Încurajări de la primarul Timișoarei, pentru Emil Boc, pe tema metroului din Cluj-Napoca

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mai bucuros decât probabil mulți dintre locuitorii din Cluj – Napoca, așa a primit primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vestea că Emil Boc a anunțat că dorește ca în capitala Ardealului să se construiască metrou. Criticat dur de presa locală atunci când a anunțat că vrea o investiție similară la Timișoara, Robu i-a adresat lui Boc un mesaj de încurajare.

„Cred că toată lumea apreciază că Emil Boc când a fost prim-ministru nu a uitat de Cluj și oamenii îl apreciază pentru că a direcționat fonduri și face lucruri bune pentru Cluj și ca primar. Apropo, am citit recent că a afirmat că va trebui să facă metrou în Cluj. Eu vreau să îl încurajez și sunt convins că nu se va lăsa inhibat de corul cârtitorilor care probabil că există și în Cluj cum există în Timișoara. Cred că orice om cu viziune înțelege că aceste orașe cum sunt Cluj, Timișoara și altele se dezvoltă într-un ritm alert și că nu pot să continue să funcționeze cu infrastructura gândită în alte vremuri și în alte condiții. Până când se va ajunge la aparate de zbor individuale, un soi de drone pentru mobilitatea persoanelor nu avem ce face. Noi trebuie să asigurăm condiții pentru mobilitate cu mașina și în paralel să încurajăm cât putem dar suntem limitați de condițiile de plecare, folosirea altor mijloace de locomoție biciclete și toate celelalte mai moderne. (…) Cred că este o idee foarte bună mai ales pentru un oraș cum este Cluj cu amplasament peste dealuri și cred că există alternativă și pentru Timișoara. Eu păstrez ideea de a pregăti un astfel de obiectiv de investiții care evident că nu se va realiza nici mâine, nici poimâine, dar într-un anumit orizont de timp se va realiza”, a explicat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...