ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încurajări de la primarul Timișoarei, pentru Emil Boc, pe tema metroului din Cluj-Napoca

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai bucuros decât probabil mulți dintre locuitorii din Cluj – Napoca, așa a primit primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vestea că Emil Boc a anunțat că dorește ca în capitala Ardealului să se construiască metrou. Criticat dur de presa locală atunci când a anunțat că vrea o investiție similară la Timișoara, Robu i-a adresat lui Boc un mesaj de încurajare.

„Cred că toată lumea apreciază că Emil Boc când a fost prim-ministru nu a uitat de Cluj și oamenii îl apreciază pentru că a direcționat fonduri și face lucruri bune pentru Cluj și ca primar. Apropo, am citit recent că a afirmat că va trebui să facă metrou în Cluj. Eu vreau să îl încurajez și sunt convins că nu se va lăsa inhibat de corul cârtitorilor care probabil că există și în Cluj cum există în Timișoara. Cred că orice om cu viziune înțelege că aceste orașe cum sunt Cluj, Timișoara și altele se dezvoltă într-un ritm alert și că nu pot să continue să funcționeze cu infrastructura gândită în alte vremuri și în alte condiții. Până când se va ajunge la aparate de zbor individuale, un soi de drone pentru mobilitatea persoanelor nu avem ce face. Noi trebuie să asigurăm condiții pentru mobilitate cu mașina și în paralel să încurajăm cât putem dar suntem limitați de condițiile de plecare, folosirea altor mijloace de locomoție biciclete și toate celelalte mai moderne. (…) Cred că este o idee foarte bună mai ales pentru un oraș cum este Cluj cu amplasament peste dealuri și cred că există alternativă și pentru Timișoara. Eu păstrez ideea de a pregăti un astfel de obiectiv de investiții care evident că nu se va realiza nici mâine, nici poimâine, dar într-un anumit orizont de timp se va realiza”, a explicat primarul Timișoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore