ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ADIO Alexandru CISMAŞ. Comisarul-şef a fost înmormântat astăzi FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 20 ianuarie 2014, a avut loc înmormântarea celui care a fost comisar-şef în cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Alexandru Cismaş. Trupul neînsufleţit al fostului poliţist de la Rutieră a fost depus în Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei, în acorduri de fanfară şi cu un sobor compus din cinci preoţi.

La funeralii au participat sute de poliţişti care au fost colegi sau nu cu comisarul, familia şi rudele, dar şi alte personalităţi din viaţa publică locală, sau apropiaţi ai familiei defunctului.

Alexandru Cismaş s-a născut pe 22 iunie 1963 şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere din 1990. Comisarul-şef Cismaş a decedat vineri, 17 ianuarie 2014, ca urmare a unui atac cerebral, făcut în timp ce juca fotbal cu colegii şi prietenii, la Sala Constantin Jude, din Timişoara.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=K7RDett_e4o&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore