AcasăStiriSocialADIO Alexandru CISMAŞ. Comisarul-şef a fost înmormântat astăzi FOTO/VIDEO

ADIO Alexandru CISMAŞ. Comisarul-şef a fost înmormântat astăzi FOTO/VIDEO

Luni, 20 ianuarie 2014, a avut loc înmormântarea celui care a fost comisar-şef în cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Alexandru Cismaş. Trupul neînsufleţit al fostului poliţist de la Rutieră a fost depus în Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei, în acorduri de fanfară şi cu un sobor compus din cinci preoţi.

La funeralii au participat sute de poliţişti care au fost colegi sau nu cu comisarul, familia şi rudele, dar şi alte personalităţi din viaţa publică locală, sau apropiaţi ai familiei defunctului.

Alexandru Cismaş s-a născut pe 22 iunie 1963 şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere din 1990. Comisarul-şef Cismaş a decedat vineri, 17 ianuarie 2014, ca urmare a unui atac cerebral, făcut în timp ce juca fotbal cu colegii şi prietenii, la Sala Constantin Jude, din Timişoara.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente