ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timișoara câștigă titlul național de tineret. Al doilea consecutiv!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După titlul cucerit anul trecut, timișorenii aveau în plan păstrarea acestuia cu atât mai mult cu cât turneul final din 2014 se disputa chiar la Timișoara. După ce au învins în partidele din griupă pe LPS Focșani cu scorul de 84-58 și pe Mureș LPS Tg Mureș cu scorul de 72-52, elevii lui Cristi Bota întâlneau în finala competiției pe CSS Ploiești. Meciul decisiv pentru obținerea titlului național a început excelent pentru timișoreni, care aveau la un moment dat 10-0 pe tabelă. Coșgeterul competiției interne U20, Ștefan Neagu a înscris, ”scurt” șase puncte și a echilibrat jocul, dar nu pentru foarte mult timp. La finalul primului sfert, BCT avea din nou un avantaj de nouă puncte, conducând cu 21-12 la finalul primului sfert. La pauza mare, scorul se păstra ca proporții, astfel că alb-violeții conduceau cu 45-35.

Chiar dacă nu au reușit nicio ”triță” din cele nouă aruncări de trei puncte, timișorenii au făcut spectacol pe terenul sălii Constantin Jude. Sfertul trei a fost adjudecat la 13 puncte avans, 63-50, pentru ca ultima parte a finalei să fie o simplă formalitate pentru elevii lui Cristi Bota. Aceștia au reușit să încheie ultimul sfert la o diferență de 19 lungimi, adică 28-9, stabilind astfel scorul final al partidei: 91-59.

Pentru BC Timișoara U20 cel ami bun marcator a fost Covaciu cu 26 puncte marcate și 9 recuperări la care se adaugă și 3 pase decisive. Acesta a fost urmat de Sabău cu 23 de puncte și 8 recuperări, Păun 18 puncte și 17 recuperări, Szekely 10 puncte, 4 recuperări și 12 pase decisive, Diaconu 10 puncte și 4 pase decisive, Spânu 2 puncte și Tamaș 2 puncte. Au mai evoluat și Căta și Puşcaşiu.

”În acest moment mi-am egalat performanța de jucător: am avut două titluri de campion național, acum am și două titluri din postura de antrenor datorită acestor băieți minunați, acestui spirit creat în jurul echipei, acestei discipline tactice. Mulțumesc publicului pentru susținere, celor care au fost alături de noi cu sufletul și celor care n-au fost. Îi felicit pe băieți şi vreau să spun că sunt mândru să fiu antrenorul lor” a declarat Cristian Bota, antrenorul BC Timișoara U20, după adjudecarea titlului.

Gruparea alb-violetă a încheiat neînvinsă această ediţie de campionat, Cristi Bota fiind de părere că titlul de anul trecut “a fost obţinut mai greu decât cel de acum”.

BC Timişoara are doi jucători în BEST 5: Raul Covaciu și Vlad Szekely, părimul fiind declarat (şi) MVP-ul turneului. Cinciul ideal a fost completat de Ștefan Neagu (CSS Ploiești), Mehmet Hortoglu (Dinamo) și Mario Lazăr (Universitatea Cluj).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore